Psikolojik Danışmanlık Hizmeti

20 Eylül 2021 Pazartesi

• Psikolojik danışmanlık hizmetlerimiz Giresun Üniversitesi aktif öğrencilerimize devam etmektedir.
  • Psikolojik danışmanlık hizmetlerimiz GRÜPDR ofisinde verilmektedir.
  • Merkezimiz hafta içi 09.00-17.00 arasında hizmet vermektedir.
  • Danışmanlık randevularınızı randevu almak istediğiniz tarihten en geç 24 saat öncesinden  https://pdrmrandevu.giresun.edu.tr adresinden alabilirsiniz.
  • Danışanın önemli bir mazeret dolayısıyla randevusunu ertelemesi gerektiğinde randevusunu 24 saat öncesinden iptal etmesi gereklidir. Böylece o sırada başka bir danışana hizmet verilebilir.
  • Danışanların GRÜPDR  hizmetlerinden yararlanabilmesi için, yardım almaya istekli olması, yardım sürecine etkin ve düzenli olarak katılması önemlidir.
  • Standart olarak haftada bir oturum görüşme yapılmakla birlikte, görüşmeleriniz süresi ile sıklığı ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize ve GRÜPDR uzmanlarının randevu durumlarına göre değişebilmektedir.
  • İlk randevunuza haber vermeden gelmediğiniz takdirde GRÜPDR’den yardım almaktan vazgezçtiğiniz düşünülür ve randevunuz iptal edilir.
  • Mail adresimize göndermiş olduğunuz mesajlara hafta içi mesai saatleri içerisinde en kısa sürede dönüş yapılır.
  • Randevunuza vaktinden 15 dk önce geliniz. İlk değerlendirme öncesinde doldurmanız gereken bazı formlar olabilir.
  • Uzmanımız, sizi vaktinde görüşmeye almaya çalışacaktır, önceki randevularda beklenmeyen uzamalar nedeniyle gecikmeler olabilecektir. Sizden kaynaklı bir gecikme durumunda randevu süreniz uzatılamayacaktır.
  • Her seans 45 dakika olarak gerçekleştirilir. Zamanında seansa yetişemeyen danışan, kalan süresince seansa katılır.
  • Merkezimize randevu almak için başvuracak psikiyatri hastalarının hekimlerinden ıslak imzalı, kaşeli ve "Psikolojik danışma alabilir." ibaresi bulunan bir yazı ile başvurmaları gerekmektedir.