PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETİ

04 Mart 2020 Çarşamba

Giresun Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Araştırma ve Uygulama Merkezi (GRÜPDR) kadrolu uzman psikolojik danışman ile faaliyetlerine başlamıştır. Merkezimizde çalışan uzman psikolojik danışman dışında Giresun Üniversitesinde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında doktoralı öğretim üyesi, psikolojik danışmanlar ve Giresun Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık yüksek lisans öğrencileri süpervizör denetiminde psikolojik danışma hizmeti vermektedir. Psikolojik danışmanlık hizmetleri Giresun Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz olarak verilmektedir. GRÜPDR randevu sistemi ile çalışmaktadır.

Randevu almak için hafta içi mesai saatlerinde GRÜPDR'ye (Eğitim Fakültesi, D Blok, Kat:1, Güre Yerleşkesi, Giresun) bizzat başvuru yapmanız gerekmektedir. Randevu için başvurup ulaşamadığınızda 0454 310 10 00'ı arayarak dahili numarasında öncelikle 1468'i 1468 meşgul, ulaşılmıyorsa 1423'ü arayarak veya pdrmer.giresun@gmail.com adresine e-posta göndererek randevu alabilirsiniz. Merkezimize randevu almak için başvuracak psikiyatri hastalarının hekimlerinden
ıslak imzalı, kaşeli ve "Psikolojik danışma alabilir." ibaresi bulunan bir yazı ile başvurmaları gerekmektedir.

Başvurunuz mümkün olan en yakın zamanda bir psikolojik danışmana yönlendirilmeniz ile sonuçlanır ve randevunuz tanımlanır. (Danışmanlık almak istediğiniz biri özellikle varsa başvurunuzda veya e-postada belirtebilirsiniz. Randevu talebinizi belirten başvurunuzda veya e-posta'yı yazarken uygun olduğunuz gün ve saatleri mümkün olan en fazla seçenek ile belirtmeniz randevu sürecinizi hızlandırır. Randevunuzda size ulaşılacak cep telefonunu vermeyi unutmayınız.)  İlk randevuzuna haber vermeden gelmediğiniz taktirde GRÜPDR'den yardım almaktan vazgeçtiğiniz kabul edilir. Bu durumda, isterseniz GRÜPDR'ye tekrar ulaşarak başvurunuzu aktif hale getirmek sizin sorumluluğunuzdadır.