Online Psikolojik danışmanlık

17 Şubat 2023 Cuma

• Üniversitemizin online eğitim süresi boyunca psikolojik danışmalıklarımız online olup online psikolojik danışmanlık hizmetlerimiz Giresun Üniversitesi aktif öğrencilerimize ve personellerimize verilmeye devam etmektedir.
  • Online danışmanlık hizmetlerimiz merkezimizin resmi mail hesabı üzerinden google meet aracılığla  verilmektedir.
  • Merkezimiz hafta içi mesai saatleri arasında hizmet vermektedir. Acil durumlarda  en yakın sağlık kuruluşuna ulaşmanız önerilmektedir.
  • Merkezimiz ara tatil ve yaz tatili dönemlerinde de hizmete devam etmektedir.
  • Online danışmanlık randevularınızı https://pdrmrandevu.giresun.edu.tr adresinden alabilirsiniz.
  • Merkezimize randevu almak için başvuracak psikiyatri hastalarının hekimlerinden ıslak imzalı, kaşeli ve "Psikolojik danışma alabilir." ibaresi bulunan bir yazı ile başvurmaları gerekmektedir.
  • Standart olarak haftada bir oturum görüşme yapılmakla birlikte, görüşmeleriniz süresi ile sıklığı ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize ve GRÜPDR uzmanlarının randevu durumlarına göre değişebilmektedir.
  • İlk randevunuza haber vermeden gelmediğiniz takdirde GRÜPDR’den yardım almaktan vazgezçtiğiniz düşünülür ve randevunuz iptal edilir.
  • Mail adresimize göndermiş olduğunuz mesajlara hafta içi mesai saatleri içerisinde en kısa sürede dönüş yapılır.