ONLINE PSİKOLOJİK DANIŞMA HAKKINDA BİLGİLER

24 Kasım 2020 Salı

• Pandemi süresi boyunca online danışmanlık hizmetlerimiz Giresun Üniversitesi aktif öğrencilerimize devam etmektedir.
  • Online danışmanlık hizmetlerimiz Giresun Üniversitesi UZEM üzerinden verilmektedir.
  • Merkezimiz hafta içi 10.00-16.00 arasında hizmet vermektedir. Acil durumlarda randevu alamadıysanız mesai saatleri içerisinde GRÜPDR ofisine doğrudan gelmeniz, mesai saatleri dışında ise en yakın sağlık kuruluşuna ulaşmanız önerilmektedir. (Çalışma saatleri pandemi süresi boyunca alınan kararlar doğrultusunda güncellenmektedir.)
  • Online danışmanlık randevularınızı https://pdrmrandevu.giresun.edu.tr adresinden alabilirsiniz.
  • Standart olarak haftada bir oturum görüşme yapılmakla birlikte, görüşmeleriniz süresi ile sıklığı ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize ve GRÜPDR uzmanlarının randevu durumlarına göre değişebilmektedir.
  • İlk randevunuza haber vermeden gelmediğiniz takdirde GRÜPDR’den yardım almaktan vazgezçtiğiniz düşünülür ve randevunuz iptal edilir.
  • Mail adresimize göndermiş olduğunuz mesajlara hafta içi mesai saatleri içerisinde en kısa sürede dönüş yapılır.
  • Randevunuza vaktinden 15 dk önce geliniz. İlk değerlendirme öncesinde doldurmanız gereken bazı formlar olabilir.
  • Uzmanımız, sizi vaktinde görüşmeye almaya çalışacaktır, önceki randevularda beklenmeyen uzamalar nedeniyle gecikmeler olabilecektir. Sizden kaynaklı bir gecikme durumunda randevu süreniz uzatılamayacaktır.
  • Her seans 45 dakika olarak gerçekleştirilir. Zamanında seansa yetişemeyen danışan, kalan süresince seansa katılır.