PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETİ

04 Mart 2020 Çarşamba

Giresun Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Araştırma ve Uygulama Merkezi (GRÜPDR) psikolojik danışma hizmeti vermeye başlamıştır. Psikolojik danışma hizmeti almak için hafta içi mesai saatlerinde GRÜPDR'ye (Eğitim Fakültesi, D Blok, Kat:1, Güre Yerleşkesi, Giresun) bizzat başvuru yapmanız gerekmektedir. Randevu için başvurup ulaşamadığınızda 0454 310 10 00 arayarak dahili numarasında öncelikle 1468'i 1468 meşgul, ulaşılmıyorsa 1423'ü arayarak veya  pdrmer.giresun@gmail.com adresine e-posta göndererek randevu alabilirsiniz. Merkezimize randevu almak için başvuracak psikiyatri hastalarının hekimlerinden ıslak imzalı, kaşeli ve "Psikolojik danışma alabilir." ibaresi bulunan bir yazı ile başvurmaları gerekmektedir.